Een korte reis door de tijd bij Travelexperience / D Tours


In het hart van de reiswereld staat een verlangen naar ontdekking, avontuur en het creëren van onvergetelijke ervaringen. Bij


Travelexperience / D Tours streven we ernaar niet alleen deze dromen waar te maken, maar ook om de standaard te zetten voor uitzonderlijke reisdiensten.


Opgericht in juli 1997 door Dave De Backer, begon onze reis als een bescheiden reiskantoor dat diensten van gerenommeerde


touroperators zoals Jetair, Sunair en Sunsnacks leverde. Maar zoals elke avontuurlijke geest, groeiden en evolueerden we.


Binnen een korte spanne van drie jaar hadden we onze vleugels uitgespreid naar Hove, Deurne, Wilrijk en Heist Op De Berg, waardoor meer reizigers toegang kregen tot de magische ervaringen die wij te bieden hadden.


2005 was een keerpunt voor ons. Luisterend naar de wensen van onze klanten en voortbouwend op onze groeiende expertise,


introduceerden we een gespecialiseerde maatwerk afdeling. Dit unieke segment was oorspronkelijk gericht op het smeden van


op maat gemaakte reizen naar exotische bestemmingen zoals Indonesië, Amerika en Canada. De respons was overweldigend


en al snel voegden we nog meer bestemmingen toe aan ons diverse portfolio.


Bij Travelexperience / D Tours is het onze missie om uw reisdromen tot leven te brengen. U, onze gewaardeerde klant, staat centraal in  ons verhaal. We begrijpen dat iedere reiziger uniek is, en daarom streven we ernaar om elk avontuur af te stemmen op uw specifieke wensen en budget. Al meer dan twee decennia hebben we het vertrouwen en de verbeelding van reizigers gewonnen en we kunnen niet wachten om u op uw volgende avontuur te begeleiden.


Reeds meer dan 25 jaar Lid van het Garantiefonds ReizenOmdat wij altijd inhoudelijk sterke programma’s voor ogen hebben die prijs / kwaliteit aan onze eisen voldoen, slagen wij er en het is niet altijd gemakkelijk om in deze dure tijden toch een waar voor uw geld offerte te geven. Door de stijgende wisselkoersen werden veel reizen meer dan 25% duurder als je daar nogeens de gestegen loon-, transport- en voedselprijzen aankoppelt dan kan  u zich realiseren dat het soms een hele inspanning en kennis vergt om u deze prachtige reizen tegen de juiste  prijzen aan te bieden. Meer dan ooit doen wij er alles aan om uw vertrouwen te verdienen. Wij stellen onze reisoffertes op  alsof ze voor onszelf zijn! Dat is onze maatstaf : willen wij deze reis zelf doen in de voorgestelde hotels en met de voorgestelde huurwagen, etc. Wij apprecieren enorm dat u aan ons heeft gedacht voor de verre reis die u eventueel in gedachten hebt.